Sat. Apr 10th, 2021

Web Online Studio

—-Read Interesting,Content—-

Henrik Radich Otkjær, en tidligere Hunter Solider – Hjælp til organisationer med at opbygge stærke, godt forbundne og produktive hold

3 min read

Et højtydende team deler den samme vision og arbejder sammenhængende mod et fælles mål om at give overlegne resultater. En fremragende præstation kan kun opnås, hvis der er ærlig kommunikation, videndeling, konfliktløsning og fred blandt holdmedlemmerne.

Konflikter og argumenter mellem hold kan gøre hele kulturen giftig. Jeg føler, at det er vigtigt, at hvert medlem forstår og giver sit bedste skud på fælles mål for at opnå bedre resultater. Jeg tager det som mit ansvar at sikre, at hvert medlem forbliver energisk og motiveret hele dagen til at skabe noget innovativt på et ensartet grundlag. Det så ud til, at manglende motivation og forkert læring holdt mit hold tilbage fra at opnå vækst.

Min forskning har ført mig til Henrik Radich Otkjær, teamudvikling og forandringsledelsesekspert, der har en demonstreret historie med at opbygge disciplinerede og magtfulde teams i både offentlige og virksomhedsmæssige rammer. Han har styrket mange organisationer og stadig dedikeret til at bringe medfølende individualitet og klarhed blandt teammedlemmer.

Fase 1: Gennemførte et læringsdagsprogram til løsning af teams problemer og udfordringer

Henrik, en tidligere jægersoldat og ejer af SOF Academy gennemførte programmet ‘Elite Corpset Bootcamp’ i træningscentret, også betegnet som ‘Team Day’ eller ‘Company Day’ -session for at bringe et unikt sæt oplevelser og viden til organisationen . Dette kursus er designet til at udfordre og teste teammedlemmer i grundlæggende militære omgivelser for at injicere entusiasme, energi og harmoni på arbejdspladsen.

Dette er ikke kun en underholdningssession, men betragtes som en læringsdag for at tilskynde teammedlemmer til at samarbejde i den rigtige retning og skabe produktivitet i en kortere periode. Samlet set virkede det som et levedygtigt valg at lade medlemmerne få klarhed om deres dynamik, roller og ansvar.

Fase 2: Udviklet en teamudviklingsmodel til effektiv og kompatibel proces

Sammen med Camilla Otkjær skabte han en teamudviklingsmodel med 12 kontaktpunkter til at støtte hvert medlem i hvert trin på vejen, lige fra planlægning til udførelse. Lige fra starten var programmet fokuseret på at løse problemer inden for områder, der kræver tillid, klar kommunikation, mod, samarbejde, videndeling og implementering.

Jeg mødte ham først i Langeland Kommune, hvor vi diskuterede grundlæggende og konkrete værktøjer for at lave en effektiv plan for hele teamet. Han bestræber sig på at forberede en model baseret på teams spørgsmål, behov og ambitionsniveauer. Han udfordrede enkeltpersoner under forskellige indstillinger til at skabe klarhed om holdets dynamik og støtte dem i rejsen med at bestemme deres skjulte potentiale.

Fase 3: Et holduddannelseskursus bragte entusiasme, energi og tillid blandt holdmedlemmer

At arbejde med Henrik har altid været en utrolig oplevelse. Han arbejder med mennesker med forskellig kulturel, social og arbejdsbaggrund for at sikre ledelse, samarbejde og overordnet strategisk ledelse.

Det 1-dages teambuilding-kursus har bragt dynamiske kommunikationsevner og medfølende individualitet kombineret med en kontinuerlig iver for at lære den bedste holdkultur. Henrik Radich Otkjær er ingen bedrageri, da han syntes dygtig nok til at håndtere udfordrende sager og altid gør sit job med gennemsigtighed, indsigt og ærlighed.

Husk, at når alle elementerne udføres på en omfattende måde, ville teammedlemmer bestemt overgå forventningerne.

0/5 (0 Reviews)
Copyright © Web Online Studio All Rights Reserved. | Newsphere by AF themes.