April 16, 2024

Web Online Studio

—-Read Interesting,Content—-

Camilla Otkjær – Oprettelse af handlingsplaner for hele teamet for at hjælpe dem med at give overlegne resultater

3 min read

business people jumping celebrating success vector cartoon illustration

Du har brug for målfokuserede personer med læringsevner, der kan innovere, samarbejde og producere ensartede resultater. Præstationsekspertise kan kun opnås gennem fælles mål, åben kommunikation, klar rollevurdering og tidlig konfliktløsning.

Jeg har altid ønsket et team, der arbejder sammen for at opnå noget langt ud over deres individuelle egeninteresse. At administrere et team på 250-300 medlemmer er en stor udfordring og har brug for ekstra support for at bringe gensidig ansvarlighed. Et hold skal være forpligtet til et fælles formål, præstationsmål og tilgang til at fungere mere effektivt og effektivt.

Men jeg føler, at det er svært at nå positive mål alene, og det er derfor, jeg besluttede at konsultere en teamudviklingsekspert, der kan støtte mit team under hele rejsen med at blive succesrig. Mens jeg ledte efter en professionel i Holmegaard nær Bagenkop, stødte jeg på Camilla Otkjær, der er projektledelses- og teambuildingekspert med fokus på at udvikle velforbundne, smidige og magtfulde teams.

Camilla Otkjær – Gennemført ‘Team Day’ session for at bringe supplerende færdigheder og erfaring

Jeg tilmeldte mig ‘Elite Corpset Bootcamp’, også kendt som ‘Company Day’ og ‘Team Day’ -programmet, specielt designet til at bringe unikke oplevelser inden for organisationen, hvor hele holdet udfordres på grundlæggende træning i militære omgivelser. Vi gennemførte et 1-dages kursus i træningscentret med det formål at opnå en klar forståelse af holdets dynamik og adfærdsmønstre.

Hun syntes meget fokuseret på at skabe stærke holdrelationer og tilskynde teammedlemmer til at arbejde sammen om det fælles mål. Hun arbejder med forskellige sociale, kulturelle og arbejdsbaggrunder vedrørende team-samarbejde, dynamisk kommunikation og overordnet strategisk ledelse.

Camilla Otkjær, Bagenkop – Oprettet en effektiv proces for hele teamet for at bringe en positiv forandring

Da vi beskæftiger os med indvandringstjenester, havde vi brug for en klar opdeling af hvert medlems roller og ansvar for at løse hverdagens udfordringer. Med glæde arbejdede Camilla tæt med hele teamet for at løse problemer inden for områder, der kræver tillid, mod, samarbejde, videndeling og udførelse. Med omhyggelig forskning og planlægning skabte hun en gennemprøvet handlingsplan baseret på vores problemer, behov og ambitionsniveau.

Helt fra starten havde hun ryggen for at optimere vores daglige drift og justere programmet med 12 fokuspunkter for at bringe en konfliktløsningsstrategi. Holduddannelseskurset har injiceret et højt niveau af entusiasme, energi og læringsevner i vores organisation.

Camilla Otkjær – Inspireret vores team til at bestemme deres skjulte potentiale

‘Teamdag’-sessionen er ikke kun et underholdningsprogram, men betragtes også som en komplet uddannelsesdag, hvor du bringer fantastiske oplevelser ind i organisationen og bruger en militær tilgang til at styrke de ultimative mål. Hun udførte sit arbejde med ekspertise og indarbejdede med succes individualitet og medfølelse for at opretholde det rette momentum og fortsætte med at opbygge et højtydende team.

Hun er også specialiseret i indkvartering for asylansøgere og gør sit job med integritet, forståelse og indsigt. Jeg tror, ​​at et responsivt team udvikles gennem god menneskelig adfærd og relationer. Med glæde har hun hjulpet os på alle måder med at bringe dynamiske kommunikationsevner, tillid og fremadrettet positivitet ind i organisationen.

Konklusion:

I løbet af hele dagen i teamuddannelseskurset var vores team motiveret nok til at løse mange spændende opgaver, der kræver samarbejde, ansvarlighed og smart beslutningstagning. Camilla Otkjær arbejdede med 12 fokuspunkter med tilhørende værktøjer og strategier, der er direkte anvendelige i vores hverdag. Alt i alt har vi haft en utrolig oplevelse med hende og vil varmt anbefale dette program til andre.

Jeg har indset, at opnåelse af mål kun er den ene side af mønten, men i sidste ende er samarbejde og tillid noget, der tager holdet såvel som organisationen til nye højder.

About Author